Adriana van der Velden is al van kleins af aan bezig met sport. Ze heeft 20 jaar lang gevoetbald, maar moest door een blessure helaas stoppen. In 2013 is ze begonnen met hardlopen en deed ze wel eens mee aan wedstrijden. In 2016 heeft Adriana de cursus Running Instructor bij Aart Stigter in Amerongen gevolgd. Toen is de passie voor hardlopen ontstaan. Ze traint 3x per week voor zichzelf en geeft al ruim 5 jaar hardlooptraining aan diverse groepen van verschillende niveaus.

Ik vind de laagdrempeligheid van de lessen heel belangrijk. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Met mijn lessen probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van mijn sporters.”

Adriana kwam de trainingen van RCVRY RUN toevallig tegen en was meteen enthousiast.

Omdat ik van dichtbij meegemaakt heb wat kanker voor impact heeft op je leven vind ik het heel belangrijk dat er voor vrouwen de mogelijkheid is om tijdens of na de behandelingen toch te kunnen blijven sporten. Tijdens het lopen even niet met de ziekte bezig te hoeven zijn.”

Inmiddels heeft ze de RCVRY RUN cursus voor trainers gevolgd en geeft ze training in Goeree Overflakkee, Middelharnis/Sommelsdijk. Op de dinsdagmiddag van 17:30-18:30 en vrijdagochtend van 10:00-11:00.

Ben je ook geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met Adriana op.

mail: rcvryrungo@gmail.com

tel: 06-13835273