Anton Schoonderbeek is woonachtig in Nijkerk. Vanaf jonge leeftijd is hij actief geweest in diverse sporten. De laatste 35 jaar zijn hardlopen en fietsen zijn passie geworden. Hij loopt elk jaar een marathon en doet dat met veel plezier. Met net zo veel passie geeft hij training.

Mijn passie is om (startende) lopers te zien groeien in het trainingstraject. Naar mooie hardloopprestaties op welke afstand dan ook, ieder op zijn of haar eigen niveau.

In september 2021 heeft hij de RCVRY RUN trainers cursus gedaan en hij wil graag zo snel mogelijk starten met het begeleiden van deze doelgroep.

Met lotgenoten die ook vooruit willen, even de dagelijkse sleur doorbreken en heerlijk in de buitenlucht actief zijn, is een mooie manier om hieraan te werken! Het lijkt mij een mooie uitdaging om jou een veilige en vertrouwde omgeving te bieden om in beweging te komen. We werken samen naar je persoonlijke doelen toe, binnen de grenzen van wat je aankan. Ik ga uit van jouw mogelijkheden en stel jou als persoon en niet als patiƫnt centraal.

Voor meer informatie zie Sportiva