Diana is woonachtig in het mooie Achterhoekse dorp Lichtenvoorde gemeente Oost-Gelre.
“Sporten was bij ons thuis niet vanzelfsprekend en pas na mijn 40ste  vond ik mijn passie in hardlopen.  Ik vond het heerlijk om steeds sneller te worden en de afstanden te vergroten. Tot ik in 2018 werd teruggefloten door een hernia. Na een lange tijd niet lopen heb ik het langzaam weer opgepakt. De behoefte om te presteren is weg, maar het plezier in lopen is gebleven.”

Sinds 2019 is Diana als gediplomeerd hardlooptrainer aangesloten bij de Atletiekunie en Hardlooptrainers Nederland. 

Naast mijn parttime baan als Management Assistent geef ik vanuit mijn eigen onderneming Move2bHappy  RunningBootcamp, Powerwalk en persoonlijke training. Met aandacht en plezier bewegen is mijn motto en dan natuurlijk  in de buitenlucht. Daarnaast geef ik 1x per week hardlooptraining via loopgroep Zandlopers. In mijn groep is een loopster afgehaakt door de gevolgen van borstkanker. Dit zette mij aan om te kijken wat ik kan betekenen voor vrouwen met borstkanker die graag willen (blijven) bewegen, maar niet meer mee kunnen/willen in een reguliere groep.”

Zo kwam Diana uit bij RCVRY RUN en heeft ze in het najaar van 2021 de trainerscursus gevolgd.

Graag help ik jou in een kleine groep te sporten op je eigen niveau. Even met wat anders bezig.”


Heb je interesse neem dan vrijblijvend contact op via:

info@move2bhappy.nl of 06-46165483