Ik ben Gerda Pankras-Huiskamp. Ik heb altijd een grote passie gehad voor hardlopen. Vooral in het buiten zijn en bewegen vind ik de ontspanning die ik hard nodig heb. Ik raakte er steeds meer van overtuigd dat ik ook anderen hiermee kan helpen.

Wat begon als hobby is nu mijn job geworden en met mijn bedrijf Vitaal Bewegen help ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Door inzet van Wandelcoaching, Runningtherapie, en groepslessen Power Walking en RCVRY run wil ik jou graag laten ervaren dat beweging – zoals wandelen en hardlopen – energie geeft, terwijl je dat in eerste instantie misschien niet zou denken.

Graag help ik je om in beweging te komen en te blijven. Buiten bewegen met plezier, zonder prestatiedruk, afgestemd op jouw mogelijkheden en wensen.

We werken samen naar je persoonlijke doelen toe, binnen de grenzen van wat je aankan.