Sport en Beweging zijn onlosmakelijk met Jeffrie Janssen verbonden.

Van kinds af aan werden wij door mijn ouders gestimuleerd en gemotiveerd om iets aan sport te gaan doen. Alles was mogelijk, als we maar iets gingen doen om in beweging te zijn. Dit leverde voor mij een heel mooi palmares aan sportervaringen op, waar ik nu nog steeds mijn drive voor sport en beweging uit put. En nu als fitte 50-plusser pluk ik daar nog steeds de vruchten van. Voel me fit, energiek, sterk, gezond en wil dit ook graag uitstralen. En dit gun ik anderen ook om te ervaren.

Jeffrie stopte ruim 4 jaar geleden met zijn werk in de technische wereld en startte zijn eigen onderneming als wielertrainer, mindfulness trainer & sportmasseur.

Ik stopte met mijn werk in een technische wereld en wilde mensen gaan coachen en begeleiden naar (sportieve) groei doelen. Ik wil graag mensen in beweging brengen, zowel letterlijk als figuurlijk. En ze hierin helpen, coachen en begeleiden. Ik weet wat sport en beweging voor mij heeft gedaan en nog steeds doet. Maar ontdek ook steeds meer dat wanneer lichaam en geest elkaar in balans houden, je ook makkelijker nieuwe wegen gaat ontdekken en bewandelen.

En zo kwam ook RCVRY RUN op zijn pad. Jeffrie wil iets kunnen doen en betekenen voor diegenen, wiens levensfase eventjes een andere wending heeft gekregen. Voor wie in beweging zijn en blijven van toegevoegde waarde kan zijn.

Ben je ook geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Jeffrie:

Mail: info@jeffriejanssen.nl

tel: 06-27569618