RCVRY RUN is in 2016 opgericht door dr Miranda Boonstra en staat voluit geschreven voor RECOVERY RUN. In 2018 hebben Alida Leeuw, Marian Freriks en Ingrid Prigge zich aangesloten. We vormen een congruent professioneel team dat uitgebreide kennis en ervaring  heeft op het gebied van functioneel bewegen, hardlopen, trainingsleer en oncologie. RCVRY RUN verzorgt trainingen, clinics, presentaties, vitaliteitscoaching en heeft 2 (hard)loopsymposia voor vrouwen met borstkanker georganiseerd.

Onze missie is om RCVRY RUN landelijk uit te dragen. Het streven is om in alle provincies professioneel begeleide (hard)loopgroepen voor vrouwen met borstkanker op te zetten. RCVRY RUN wil de boodschap verspreiden dat bewegen/sport tijdens kanker een onderdeel zou moeten zijn van het behandeltraject. Een actieve patiënt met kanker kan de chemokuren beter verdragen en de therapie vaker afmaken, heeft een betere slaapkwaliteit, heeft een gevoel van empowerment en zal na de behandelingen beter en sneller herstellen en vaker weer eerder participeren in de maatschappij (werk en/of thuis).

RCVRY RUN gebruikt haar netwerk en expertise op het gebied van (hard)lopen om in heel Nederland vrouwen met borstkanker te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Ons netwerk:

         

Ondersteuning via: